Nov 13

En finansieringsmetode

Som vi nevnte på forsiden så er et forbrukslån en mulig måte å investere i seilbåt på, og man kan faktisk få lån på opptil 400.000 kroner, litt avhengig av hvilken bank man søker i.

Slike beløp er imidlertid høye når det kommer til denne typen lån, og normalt sett er det å anbefale at man låner mindre enn dette. Har man imidlertid muligheten til det og råd til å betjene låner er det ingenting som er bedre enn det!

Seilbat i hav

Finansieringsmulighetene for ditt båtkjøp er mange.

Raskt, enkelt og smart

Som vi nevnte på forsiden av SailfastNorway.no så har man gjennom forbrukslånet et lån som ikke krever noen form for sikkerhet, og dette igjen betyr at man kan bruke pengene til hva man vil samt at selve søknadsprosessen går raskt. Har du av en eller annen grunn ikke noe ønske som å stille noen sikkerhet vil derfor dette lånet kunne være midt i blinken for deg.

Fra banken har mottatt sin søknad og til pengene står på din konto går det som regel bare 2-3 arbeidsdager, og må man kunne si at er forholdsvis hurtig saksbehandling. Som man også har kunnskap om så betyr det usikrede lånet at rentene skrus opp i forhold til vanlige lån.

En annen fordel med å bruke et forbrukslån til å kjøpe deg en seilbåt er at du faktisk investerer i en reel verdi som vil holde seg ganske godt. Skulle du miste interessen for seiling eller rett og slett ikke klarer med lånet har du selvsagt mulig til å selge båten og bruke pengene til å innfri lånet i størst mulig grad.

Mange alternativer

Når det gjelder forbrukslån finnes det svært mange alternativer å velge mellom, og du finner flere av dem her. ToppFinans.com har spesialisert seg på forbrukslån og kredittkort og har gjennomgått en rekke av disse på sine sider. Du kan dermed helt enkelt lese deg opp på de forskjellige tilbudene og faktisk søke på flere forskjellige samtidig. Du kan dermed se hvor du får det beste tilbudet, slik at du gjør en best mulig avtale.